S´han trobat 1465 productes. Es mostren resultats del 11 al 20.
David Bueno i Torrens
«Neurociència per educadors» és un llibre esplèndid que du un subtítol prou explícit. Els lectors hi trobaran tot allò que sempre han volgut saber del cervell dels seus alumnes i mai ningú s'ha atrevit a explicar-los de manera entenedora i útil.
Josefina Carrera-Sabaté, Patricia López García, Jesús Bach-Marquès (coord.)
La voluntat d´aquest llibre és presentar una visió actualitzada dels fonaments teòrics i metodològics del mètode verbotonal, avui avalats per la neurociència i altres disciplines, i mostrar algunes aplicacions pràctiques del mètode.
David Bueno, Anna Forés (Coords.)
L’objectiu d’aquest llibre, escrit pels membres de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST, és servir de pont i exemple entre la teoria i la pràctica neuroeducativa. Mitjançant casos concrets experimentats en primera persona pels autors, el llibre se submergeix en el funcionament del cervell en relació amb els aprenentatges i l’educació, des de la primera infància fins la formació d’adults.
Àngel Alsina i Pastells
Aquest llibre pretén ser una eina útil per a un ampli col·lectiu -mestres d’Educació Infantil en actiu, professorat universitari que imparteix docència de Didàctica de les Matemàtiques, estudiants del Grau de Mestre d’Educació Infantil, etc.- que comparteixen la idea que una educació matemàtica de qualitat és aquella que respecta les necessitats dels nens i les nenes per aprendre matemàtiques.
David Duran Gisbert
Aquest llibre reuneix, per primera vegada, evidències científiques del neologisme –creat per a l’ocasió– aprensenyar: aprendre ensenyant. Les recerques mostren que, en determinades condicions, l’activitat d’ensenyar –exclusivament humana– implica oportunitats d’aprenentatge per a qui la desenvolupa.
Carlos Heras
Per aquest motiu, ha elaborat aquest material: un llibre classificat per temàtiques, per edats, amb materials i reactius comuns, amb descripcions senzilles de cadascun dels passos, amb observacions, curiositats i fonaments de cadascun dels seus experiments.
Glòria Català, Mireia Català, Encarna Molina, Rosa Monclús
Les proves d’Avaluació de la comprensió Lectora (ACL), a partir de l’anàlisi de resultats, permeten ajustar la intervenció pedagògica a les necessitats de cada alumne i del grup-classe, en general. Així mateix, es faciliten guions d’observació i es donen orientacions i propostes concretes de treball per enfocar adequadament el procés lector.
Glòria Català, Mireia Català, Encarna Molina, Rosa Monclús
Aquest llibre ofereix proves d’avaluació de la comprensió lectora en les edats més primerenques. A partir de l’anàlisi dels resultats d’aquests proves, es pot ajustar la intervenció pedagògica a les necessitats de cada escolar i a les de tot el grup classe en gener
Felipe Zayas
El seu objectiu és assenyalar les destreses i les estratègies necessàries que han de tenir els joves en acabar l'educació obligatòria. Coneixements indispensables per planificar les ajudes que l'alumnat necessita, elaborar estratègies i propostes didàctiques i orientar la formació del professorat.
Jaume Sarramona
L’obra expressa els pensaments que tenen els membres d’una família, integrada pels pares, tres fills i tres avis, respecte a situacions educatives, escolars i no escolars. Aquests personatges es complementen amb els docents i directius d’un institut públic i d’una escola concertada. La naturalesa de les reflexions té a veure amb l’edat i les característiques pròpies de cada personatge, per tant, presenten punts de vista diversos sobre una mateixa qüestió.
Registra't per a rebre el nostre butlletí amb novetats, ofertes i més...